Tekstmarkerji Stabilo Boss Original Pastel, so idealni za vse, ki se morajo osredotočiti na bistvene informacije v dokumentih, knjigah, pri delu ali učenju. Tekstmarkerji imajo dvojno različnimo debelino singerja 2 mm in 5 mm. Črnilo je na vodni osnovi, z možnostjo ponovnega polnjenja. Dolgo obstojni, brez pokrovčka zdržijo kar 4 ure!
Proizvajalec: STABILO
8,22 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381492881
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tekstmarkerji Stabilo Boss Original Pastel set 6/1

- Stabilo tehnologija proti sušenju: 4 urna zaščita pred izsušitvijo
- Neprodušno tesnenje; preprečuje izhlapevanje črnila
- Klik zvok sporoča; pokrovček je pravilno nameščen
- Utor na pokrovčku; za lažje odpiranje in zapiranje
- 2 debelini; 2 mm in 5 mm tekstmarkerja
- Brez vonja; črnilo na vodni osnovi
- Barve; šest pastelnih barv
- Pašejo v vsak žep

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.