Tekstmarkerji Stabilo Boss Original Pastel, so idealni za vse, ki se morajo osredotočiti na bistvene informacije v dokumentih, knjigah, pri delu ali učenju. Tekstmarkerji imajo dvojno različnimo debelino singerja 2 mm in 5 mm. Črnilo je na vodni osnovi, z možnostjo ponovnega polnjenja. Dolgo obstojni, brez pokrovčka zdržijo kar 4 ure!
Proizvajalec: STABILO
7,93 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381492881
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tekstmarkerji Stabilo Boss Original Pastel set 6/1

- Stabilo tehnologija proti sušenju: 4 urna zaščita pred izsušitvijo
- Neprodušno tesnenje; preprečuje izhlapevanje črnila
- Klik zvok sporoča; pokrovček je pravilno nameščen
- Utor na pokrovčku; za lažje odpiranje in zapiranje
- 2 debelini; 2 mm in 5 mm tekstmarkerja
- Brez vonja; črnilo na vodni osnovi
- Barve; šest pastelnih barv
- Pašejo v vsak žep

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.