Visokokakovosten Leitzev kovinski spenjač odlikuje sodoben in ergonomski dizajn in nemška natančnost. Izdelan je v Nemčiji in je primeren tako za domačo kot tudi za pisarniško uporabo, zlahka pa spne do 15 listov 80-gramskega papirja s sponkami tipa 6/4.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
19,98 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432103270
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SPENJAČ LEITZ n.10 WOW

- Zelo zmogljiv spenjač
- Kovinski mehanizem, kovinsko ohišje
- Kapaciteta: do 15 listov 80-gramskega papirja
- Globina spenjanja: 50 mm
- Tip sponk: 6/4 (Jolly sponke)
- Kapaciteta podajalnika: 150 sponk
- 10-letna garancija
- Indikator za zadnjih 10 sponk
- Izdelku je priloženih 1000 sponk

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.