Zelo kakovosten robusten ergonomsko oblikovan kovinski pisarniški spenjač Leitz. Uporablja palične sponke 24/6 za spenjanje do 30 listov ali sponke 24/8 za spenjanje do 40 listov. Možno spenjanje do globine 70 mm. Za brezhibno uporabo spenjača priporočamo sponke 24/6.
Proizvajalec: LEITZ
29,86 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4002432357659
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SPENJAČ LEITZ 5549 24/6, 24/8 40L

- Kovinske spenjalne klešče
- Kapaciteta spenjanja do 40 listov
- Uporablja sponke 150 x 24/6, 150 x 24/8
- Vlaganje sponk zadaj
- Globina spenjanja 7 cm
- Dimenzije spenjača 76 x 28 x 190 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.