Šolski zvezki iz linije Volkswagen so izdelani iz kakovostnega 80 g papirja, opremljeni s trpežno platnico potiskano s Volkswagnovimi motivi. Cool vzorci, zato najstniki pozor ;) Listi so premazni, da ne prepuščajo črnila, hkrati pa dovolj vpojni, da se črnilo ne razmaže. Primerni so za šolo, domače zapiske ali pa za uporabo pri različnih dejavnostih in krožkih. Seveda ga lahko uporabite tudi drugje, ne le v šoli!
Proizvajalec: RAZNO
2,04 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838884051316
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ŠOLSKI ZVEZEK A4 VOLKSWAGEN 40-LISTNI ČRTNI

- Kakovosten 80 g papir
- Trpežna platnica s Volkswagnovmi motivi
- Format: A4
- Črtani
- 40 listov
- Sortirani motivi

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.