Šolski zvezki iz linije Volkswagen so izdelani iz kakovostnega 80 g papirja, opremljeni s trpežno platnico potiskano s Volkswagnovimi motivi. Cool vzorci, zato najstniki pozor ;) Listi so premazni, da ne prepuščajo črnila, hkrati pa dovolj vpojni, da se črnilo ne razmaže. Primerni so za šolo, domače zapiske ali pa za uporabo pri različnih dejavnostih in krožkih. Seveda ga lahko uporabite tudi drugje, ne le v šoli!
Proizvajalec: RAZNO
2,04 €
1,73 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838884051316
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ŠOLSKI ZVEZEK A4 VOLKSWAGEN 40-LISTNI ČRTNI

- Kakovosten 80 g papir
- Trpežna platnica s Volkswagnovmi motivi
- Format: A4
- Črtani
- 40 listov
- Sortirani motivi

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.