Smart Suites™ Plus Monitor podstavek, Stilski podstavek za monitor vključno z odlagalnikom in dvema podlagama za dodatke. Dvigne vaš ekran do višine oči, da preprečite napetost v vratu. Primerno za monitorje teže do 10 kg ali diagonale zaslona do 21 palcev. Vključno z odlagalnikom in dvema podlagama za dodatke. Možne tri stopnje nastavitve po višini: 100 mm, 115 mm in 130 mm.
Proizvajalec: FELLOWES
58,22 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859552665
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SMART SUITES PODSTAVEK ZA MONITOR PLUS

- Mere: 482x106x334 mm
- Teža: 1,52 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.