Smart Suites™ Standard počivalo za noge, Standardno počivalo za noge zagotavlja neodvisno gibanje z zibanjem in je nastavljivo po višini. Premikanje z zibanjem izboljšuje cirkulacijo in zmanjšuje utrujenost. Intuitivno in enostavno nastavljivo po višino, 65mm ali 95mm višine ležišča - enostavno obrnite počivalo okoli. Edinstvene tekalne plasti, ki preprečujejo škripanje med zibanjem.. Površinske izbokline hkrati masirajo in regenerirajo utrujene noge ter pomagajo pri sproščanju stresa.
Proizvajalec: FELLOWES
77,63 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859569700
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SMART SUITES NASLON ZA NOGE

- Mere: 310x76x538 mm
- Teža: 1,6 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.