Smart Suites™ stilski podstavek za monitor vključno s tremi različnimi višinami. Poskrbi, da je vaš zaslon v višini oči in tako prepreči napetost v vratu. Primeren je za monitorje težke do 10 kg ali diagonale zaslona do 21 palcev. Možne so tri stopnje nastavitve po višini: 100 mm, 115 mm in 130 mm.
Proizvajalec: FELLOWES
40,94 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859541386
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SMART SUITES KOTNI PODSTAVEK ZA MONITOR

- Mere: 482x104x332 mm
- Teža: 1 kg
- Barva: črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.