Sennheiser CX 300S so ušesne slušalke, ki ponujajo izjemno podrobno reprodukcijo zvoka in obogaten bas. Zahvaljujoč posebni zasnovi zmanjšajo hrup iz okolice, priloženi ušesni adapterji pa poskrbijo za odlično prileganje kateremukoli ušesu. Pametni upravljalnik na kablu zagotavlja enostavno upravljanje klicev in glasbe.
Proizvajalec: RAZNO
49,95 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0169311274
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SLUŠALKE SENNHEISER CX 300S, bele

- Povezava: 3,5 mm
- Frekvenčni odziv (slušalke): 17 - 21.000 Hz
- SPL: 118dB
- Impedanca: 18 Ω
- THD: 0,5%
- Frekvenčni odziv (mikrofon): 100 - 10.000 Hz
- Občutljivost mikrofona: 44 dBV/Pa
- Mikrofon: vsesmerni
- Dolžina kabla: 1,2 m
- Teža: 12 g
- Paket vsebuje: CX 300S slušalke, ušesni adapterji XS / S / M / L, vrečko za shranjevanje, dokumentacijo

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.