Bluetooth slušalke Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling, odlikuje neprekosljiv mikrofonski sistem s štirimi mikrofoni ki zajamejo in izolirajo vaš glas in hkrati zadušijo hrup okoli vas. Slišali in slišani boste kot še nikoli do sedaj – tudi v zelo hrupnem okolju. Bose brezžične slušalke so prilagojene Google Assistantu*, ki ga enostavno nastavite s pomočjo Bose Music aplikacije. Za aktivacijo asistenta enostavno pritisnite tipko na desni slušalki.
Proizvajalec: Bose
Izberi barvo:
399,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 17817796163
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Slušalke Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling

- bluetooth
- neprekosljiv mikrofonski sistem
- nastavljivo odpravljanje hrupa
- intuitivno upravljanje z dotikom
- baterija – do 20 ur delovanja brez polnjenja
- bose ar funkcija

 

Prisluhnite svetu okoli vas. Pod vašimi pogoji.

Z Bose Headphones 700 slušalkami je Bose izboljšal tisto, po čemer so najbolj poznani. Sedaj si lahko prilagodite zvoke okolice z nastavitvijo na eno od 11. stopenj aktivne nevtralizacije hrupa. Bolj ko boste povišali nivo nevtralizacije hrupa, bolj boste postopno zmanjševali motnje, ki jih slišite v hrupnem okolju. Ali pa zmanjšajte nivo na stopnjo, ko boste slišali okolico, kot da sploh ne nosite slušalk z aktivno nevtralizacijo hrupa.

Prilagodljiv mikrofonski sistem za zajem glasu.

Bose Headphones 700 slušalke odlikuje neprekosljiv mikrofonski sistem s štirimi mikrofoni ki zajamejo in izolirajo vaš glas in hkrati zadušijo hrup okoli vas. Slišali in slišani boste kot še nikoli do sedaj – tudi v zelo hrupnem okolju.

Slušalke Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling

 

 

Potrebujete odgovore? Samo vprašajte.

Bose brezžične slušalke so prilagojene Google Assistantu*, ki ga enostavno nastavite s pomočjo Bose Music aplikacije. Za aktivacijo asistenta enostavno pritisnite tipko na desni slušalki.

1. Inox trak za glavo
racionaliziran in trpežen z ultra mehko penasto odejo za lažje udobje.
2. Navidezni glasovni asistent
dostop do Googlovega pomočnika samo s pritiskom na gumb.

 

 

Nov izgled. Nove funkcije. Prisluhnite svetu okoli vas. Pod vašimi pogoji.

Z Bose Headphones 700 slušalkami smo izboljšali tisto, po čemer smo najbolj poznani. Sedaj si lahko prilagodite vpliv okolice z nastavitvijo na eno od 11. stopenj aktivne nevtralizacije hrupa. Bolj ko boste povišali nivo nevtralizacije hrupa, bolj boste postopno zmanjševali motnje, ki jih slišite v hrupnem okolju. Ali pa zmanjšajte nivo na stopnjo, ko boste slišali okolico kot da sploh ne nosite slušalk z aktivno nevtralizacijo hrupa.

Slušalke Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling

In vaša glasba? Lepa kot vedno.

Bose Headphones 700 slušalke se resnično izkažejo, ko pride čas, da uživate v vaši glasbi. Izkusili boste izjemno glasbeno izkušnjo pri kateri koli glasnosti s pridihom aktivne ekvalizacije in impresivnega nizkotonskega odziva. Ne glede na to ali glasbo poslušate po tiho, ali pa želite izkusiti vso njeno moč, vaša glasba bo zvenela tako kot mora.

Bose AR

Bose AR

Izvlecite kar največ iz vašega pametnega telefona medtem ko počiva v vašem žepu.
Bose AR* je prva platforma razširjene resničnosti na svetu, ki omogoča navdušujočo avdio izkušnjo, s tem da ste hkrati povezani z vašim digitalnim svetom obenem pa prisotni tudi v resničnem svetu. S kombinacijo moči nosljivih avdio izdelkov, mobilnih naprav in vgrajenih aplikacij, Bose AR odpira potencial za popolnoma novo izkušnjo potovanja, vadbe, igre in še več, z razširitvijo vašega sveta z vsebinami za vaša ušesa namesto za vaše oči. Funkcionalnost in razpoložljivost Bose AR* lahko variira v posameznih regijah.


Kako Bose AR* deluje?

Izdelki, opremljeni z Bose AR* funkcijo imajo vgrajene senzorje gibanja, ki med uporabo slušalk spremljajo smer vaše glave in gibanje telesa. Bose AR-opremljene aplikacije uporabijo te informacije skupaj s podatkom o lokaciji vaše mobilne naprave in vam ponudijo glasbene vsebine, prilagojene mestu, kjer se nahajate in kar počnete.

 

Slušalke Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling

1. Tipka za zmanjševanje hrupa 2. Kontrola na dotik
Prednastavitve za stopnje zmanjšanja hrupa in pogovorni način Intuitivno upravljanje posnetkov, glasnosti in telefonskih pogovorov na desni slušalki

 

 

Slušalke Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling

 

 

Bose Music APP 

Bose Music APP: prilagojeno upravljanje

Od upravljanja zvoka do upravljanja glasbe – aplikacija Bose Music vam ponuja še več kontrole, ki zagotavlja še boljšo glasbeno izkušnjo z Bose pametnimi izdelki.

Bose music app

Apple store

Google play

 

 

 

 

Dimenzije in tehnični podatki:
Slušalke
- višina: 20,3 cm
- dolžina: 16,5 cm
- globina: 5,1 cm
- teža: 250 g
Torbica:
- višina: 21,8 cm
- dolžina: 17,9 cm
- globina: 6,2 cm
- audio kabe: dolžina: 106 cm
- USB kabel: dolžina: 50 cm
Vsebina pakiranja:
- slušalke
- avdio kabel za žično povezavo
- USB kabel
- torbica
- navodilo za uporabo
- garancijski list

Tip slušalk: naglavne slušalke
Lastnosti slušalk: bluetooth, noise cancelling
Barva: črna, srebrna
Segment produktov: slušalke

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.