Ustvarite svojo digitalno knjižnico s Czur ET24 Pro, ki je na vrhu Czurjeve serije bralnikov knjig/dokumentov ET/Aura po specifikacijah, ločljivosti slike, hitrosti optičnega branja in splošni zmogljivosti. ET24 Pro ponuja ločljivost slike do 320 DPI. Z ET24 Pro lahko svoje knjige optično preberete, samodejno obdelate in pretvorite v digitalno kopijo v nekaj minutah in ne več urah, ne da bi morali razvezati/razrezati strani knjige. Za razliko od drugih tradicionalnih optičnih bralnikov CZUR ET24 Pro revolucionarno spreminja vašo izkušnjo skeniranja, saj prinaša preprosto, inteligentno in hitro skeniranje.

Vse knjige, revije, pogodbe in druge papirnate dokumente velikosti A3 (Opomba: zaradi odbojnosti materialov s sijajno površino je lahko rezultat skeniranja slabši) je mogoče skenirati neposredno, brez rezanja ali razvezovanja, s hitrostjo 1,5 strani na stran. CZUR ET24 Pro lahko skenira tudi fizične predmete, kot so skulpture. Vse optično prebrane dokumente lahko s funkcijo OCR (optično prepoznavanje znakov) pretvorite v urejevalne datoteke Word/PDF/TIFF ali JPG.
Proizvajalci: Czur , Razno
668,30 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 6930299601166
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Skener Smart Book Czur ET24 Pro

Inovativna stranska luč
Svetlo za uživanje, ne za odsev

Czurjeve patentirane stranske luči enakomerno razkrivajo celoten dokument za natančno in uravnoteženo optično branje, hkrati pa odpravljajo bleščanje bleščečih strani, kot so certifikati, revije in laminirani dokumenti.

Programska oprema skenerja Czur
ET24 Pro, je opremljen z napredno programsko opremo Czur Scanner Software, ki združuje funkcije samodejne obdelave slik, paketne obdelave dokumentov in izvoza ter večjezično OCR, ki vam omogoča, da z enim klikom opravite celotno skeniranje in obdelavo dokumentov.

Samodejna inteligentna obdelava slik
Preprosto položite knjigo pod fotoaparat, odprite in s konicami prstov pridržite robove knjige, sprožite optični bralnik, ta bo skeniral knjigo, med prepoznavanjem poravnal ukrivljeno stran in odstranil vaše prste s končnih skeniranih slik. Vaša datoteka bo vedno popolnoma ravna in brez prstov. Ne glede na to, kako naključno je vaš dokument postavljen pod kamero, ga bo programska oprema CZUR zlahka popravila.

Nikoli več se ne obremenjujte z nastavitvami
Pametno popravljanje nagiba in samodejno obrezovanje. Ne glede na to, kako naključno ali ukrivljeno je dokument postavljen pod kamero, ga bo programska oprema optičnega bralnika zlahka popravila. Optični bralnik ET Smart Book Scanner prepozna robove strani in jih samodejno popravi ter obreže, s čimer razkrije popolnoma ravno datoteko.

Pet barvnih načinov
Vgrajena programska oprema obdeluje knjigo v petih barvnih načinih: Barva, vzorci, žig, siva lestvica in črno-bela. Ta zbirka ustreza vsem dokumentom in rezultatom, ki jih potrebujete.

Serijska obdelava in izvoz z vgrajenim mehanizmom OCR
Vse obdelave slik na optičnih bralnikih Czur ET so samodejno obdelane. Po potrebi pa skener uporabnikom omogoča nadaljnjo obdelavo slik, vključno z obrezovanjem, vrtenjem, standardizacijo velikosti, skupinskim preimenovanjem in prilagoditvijo kakovosti datotek.

Czur Scanner Software Suit ima vgrajeno strojno opremo OCR z licenco vodilnega podjetja v panogi - ABBYY. Skenirane slike lahko z enim klikom pretvorite v datoteke Word/Text/PDF, ki jih je mogoče iskati/urediti.

Programska oprema ponuja tudi več možnosti izvoza, vključno z izvozom PDF/iskalnega PDF/besedila/Slova, kar olajša dostop do skeniranih datotek in njihovo skupno rabo.

Skeniranje brez uporabe računalnika z WiFi
ET24 Pro, uporabniku omogoča skeniranje v oblak Czur Cloud, ko je optični bralnik povezan z internetom prek povezave WiFi brez osebnega računalnika. Ko je aktiviran način skeniranja z WiFi, se vse skenirane slike prenesejo v oblak Czur Cloud (ob registraciji se vsakemu uporabniku brezplačno dodeli 10 GB spletnega pomnilnika, dodatni prostor je na zahtevo na voljo z doplačilom), zato lahko do skeniranih slik dostopate povsod z mobilnih naprav ali računalnika.

Pri skeniranju prek omrežja WiFi bodo vse slike obdelane v strežniku Czur Cloud.

Opomba: zaradi odbojnosti materialov s sijajno površino, je lahko rezultat skeniranja slabši.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.