V izjemno praktično škatlo za viseče mape lahko shranite do 20 visečih map. Opremljena je tudi z ročaji za lažje prenašanje, mogoče pa jih je tudi zlagati eno na drugo.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
16,19 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498063605
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ŠKATLA ZA VISEČE MAPE A4

- Izdelane iz močne in trpežne plastike
- Kapaciteta: do 20 visečih map ali do trije A4/50 registratorji
- Priročne za uporabo in visoka uporabna vrednost
- Stabilna in funkcionalna hramba dokumentov
- Kompatibilne s standardnimi arhivskimi predalniki
- Stranska robova v obliki ročajev za lažje prenašanje
- Teža: 950 g
- Velikost: 330x260x160 mm
- Vključuje 5 DONAU visečih map

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.