Samolepilni žepki namenjeni shranjevanju oz. prilaganju vizitk so izdelani iz kvalitetnega PVC-ja z akrilnim lepilom na vodni osnovi. Ko odstranimo zaščitno folijo žepek enostavno prilepimo na želeno mesto in vizitka je priložena. Žepki so na voljo v pakiranju po 50 kosov.
Proizvajalec: KLIPKO
9,56 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5902156009683
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SAMOLEPILNI ŽEPKI - VIZITKE, 100X60mm 50 kosov

- Izdelani iz kvalitetnega PVC-ja
- Namenjeni shranjevanju in prilaganju vizitk
- Odprti na zgornjem delu
- Mere: 100 x 60 mm
- Pakiranje v zavitku po 50 kosov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.