Odstranljivi samolepilni lističi Milan Fluo Colors Mix, v 4 različnih fluorescentnih barvah, ki poskrbijo da so samolepilni listič dobro vidni. Vsebuje 100 lističev vsake barve po 100 listov: fluo rumeni, pastelno oranžni, fluo roza in svetlo rumeni. Velikost: 76 x 76 mm.
Proizvajalec: Milan
3,72 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574075967
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Samolepilni lističi Milan Fluo Colors Mix 76x76 400L roza

- samolepilni lističi živih barv
- fluorescentne barve poskrbijo, da je samolepilni listič dobro vidni
- 100 fluorescentnih rumenih lističev
- vsake barve po 100 lističev: pastelno oranžnih, roza, rumenih, svetlo rumenih
- število lističev: 400
- dimenzije: 76 x 76 mm
- 75 gramski papir
- ref: 415508400
- pakiranje: 6 kos
- cena: za kos
- teža: 170 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.