Z obojestransko rotacijsko tablo Franken nikoli ne boste ostali sredi stavka. 360-stopinjsko rotiranje z brezstopenjskim zaklepom na močnem kovinskem dvonožnem stojalu predstavlja idealno kombinacijo za vaše prezentacijske potrebe.
Proizvajalec: FRANKEN
423,47 €
Zaloga 0
Dobava 8-14 dni
Šifra izdelka 4016946196840
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROTACIJSKA TABLA - OBOJESTRANSKA 150x100x193 cm

- Opremljena s fiksirano odlagalno polico
- Zbrisljiva površina, primerna za mokro in suho čiščenje
- Dvonožni okvir s štirimi kolesi
- Obojestranska bela tabla
- Barva okvirja: bela
- Višina: 193 cm
- Mere: 1500x1000x1930 mm
- Kovinsko ohišje in kovinska lakirana pisalna površina

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.