Z obojestransko rotacijsko tablo Franken nikoli ne boste ostali sredi stavka. 360-stopinjsko rotiranje z brezstopenjskim zaklepom na močnem kovinskem dvonožnem stojalu predstavlja idealno kombinacijo za vaše prezentacijske potrebe.
Proizvajalec: FRANKEN
423,47 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 8-14 dni
Šifra izdelka 4016946196840
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROTACIJSKA TABLA - OBOJESTRANSKA 150x100x193 cm

- Opremljena s fiksirano odlagalno polico
- Zbrisljiva površina, primerna za mokro in suho čiščenje
- Dvonožni okvir s štirimi kolesi
- Obojestranska bela tabla
- Barva okvirja: bela
- Višina: 193 cm
- Mere: 1500x1000x1930 mm
- Kovinsko ohišje in kovinska lakirana pisalna površina

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.