Pilotov roler "Frixion Clicker" je pisalo, ki omogoča, da jasno napišete, enostavno zbrišete in ponovno napišete - vse to z istim pisalom! "Frixion Clicker" ima pritisni mehanizem, z njim pa enostavno zbrišite napake in opazujte, kako črnilo kot po čudežu izginja. Edinstveno črnilo v obliki gela se odziva na toploto, ki jo generira "radirka" na konici pisala. Barva ohišja je enaka barvi črnila.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
3,06 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505417511
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROLER PILOT BLRT-FR7 "Frixion Clicker"

- Omogoča udobno pisanje ter enostavno brisanje in popravljanje zapisanega
- Učinkovitost in izjemno udobje, ki ju omogoča edinstvena kvaliteta in velika mehkoba posebnega Pilotovega črnila v gelu
- Izjemno ergonomično pisalo z gumiranim držalom za boljši oprijem in nadzor ter večje udobje pri pisanju
- Možnost menjave izrabljenega vložka pomeni tudi spoštovanje in skrb za okolje
- Debelina črte: 0,35 mm
- Velikost konice: 0,7 mm
- Pritisni mehanizem

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.