Dvobarvna obročna luč Ring light Kensington L1000 K87653WW z nosilcem za spletno kamero je cenovno ugodna rešitev za osvetlitev, bogata s funkcijami za hitro izboljšanje vašega videza pri videokonferenčnih klicih. Zagotavlja optimalno svetlost za pisarniška okolja in možnost namestitve spletne kamere v središče obroča za dosledno popolna porazdelitev svetlobe. Dvobarvne LED diode posnemajo scenarije osvetlitve od sončnega vzhoda do sončnega zahoda, gumbi za upravljanje enostavno prilagajajo svetlost, nosilec krogličnega zgloba pa ponuja prilagodljivo pozicioniranje.
Proizvajalec: Kensington
66,67 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 85896876533
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Bicolour Ring light z nosilcem za spletno kamero Kensington L1000

- enakomerno porazdeli svetlobo in odstrani ostre sence obraza
- nastavljiva barvna temperatura
- poljubna idividualna izbira barve svetlobe (hladno, naravno ali toplo)
- preprosto spremenite nivoje osvetlitve s pritiskom na gumb
- vtičnica ni potrebna – prikličitev na USB-A (5 V/2,0 A)
- popolna porazdelitev svetlobe
- preprosto prilagodite najboljše kote kamere (360° vodoravno; 200° navpično
- * Stojalo se prodaja ločeno
- garancija 2 leti

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.