Rinčna mapa Wow Active Leitz iz lahke, trpežne in vodoodporne poliuretanske pene, ki je odporna tudi na madeže in jo lahko odprete in zaprete že z enim samim prstom omogoča varno hrambo nespetih dokumentov.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
15,24 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432105397
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA LEITZ A4 4-RINČNA Active WOW

- Izdelane iz robustne in lahke poliuretanske pene odporne na vodo in madeže
- Patentirana 4-rinčna SoftClick mehanika, ki jo lahko odprete in zaprete že s prstom
- 4 rinke v odliki črke D
- Dovršeno zapiralo omogoča varen transport dokumentov
- Opremljena z držalom za kemične svinčnike in notranjim žepkom za nespete dokumente (do 10 listov), CD-je in vizitke
- Mere: 297x52x320 mm
- Teža: 481 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.