Rinčna mapa Wow Active Leitz iz lahke, trpežne in vodoodporne poliuretanske pene, ki je odporna tudi na madeže in jo lahko odprete in zaprete že z enim samim prstom omogoča varno hrambo nespetih dokumentov.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
27,06 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432105397
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA LEITZ A4 4-RINČNA Active WOW

- Izdelane iz robustne in lahke poliuretanske pene odporne na vodo in madeže
- Patentirana 4-rinčna SoftClick mehanika, ki jo lahko odprete in zaprete že s prstom
- 4 rinke v odliki črke D
- Dovršeno zapiralo omogoča varen transport dokumentov
- Opremljena z držalom za kemične svinčnike in notranjim žepkom za nespete dokumente (do 10 listov), CD-je in vizitke
- Mere: 297x52x320 mm
- Teža: 481 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.