Dvorinčne mape, enostransko prevlečene s polipropilensko folijo, ki jih lahko tudi obrišete omogočajo boljši pregled nad dokumenti in zapiski, prav tako pa je vanje moč vložiti U vložke in ločilne liste. Format mape je A4, premer rinke znaša 25 mm, širina hrbta pa 40 mm. Mehanika je vpeta v stranico mape.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
2,15 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498015055
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA RINČNA PP 2R A4/40

- Izdelana iz kvalitetne 1170-gramske lepenke debeline 1,9 mm
- Enostransko prevlečena s polipropilensko folijo (100 µm) in teksturo slikarskega platna Notranja stran mape je prevlečena z belim papirjem
- Dvorinčna mehanika v obliki črke O
- Premer rinke: 25 mm
- Širina hrbta: 40 mm
- Mere: 40x320x265 mm
- 2-letna garancija na mehaniko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.