Rezervno napihljivo kolo za Expresso voziček št. 13, dimenzije Ø 260 mm, s pasnim profilom, platiščem Exlan in premerom pesta 25 mm, črne barve, je dobavljeno v celoti sestavljeno in z napihnjeno zračnico. Primerno je samo za vozičke Expresso z ukrivljeno osjo 25 mm, in ni primerno za vozičke za pakete ali prtljago. Pasni profil zmanjšuje kotalni upor in je priporočljiv za vsakodnevno uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Pnevmatska kolesa so priporočljiva za prevoz občutljivega blaga in na neravnem terenu. Zaradi svojih lastnosti blaženja udarcev absorbirajo udarce tudi na večjih neravninah in jih je lažje potiskati čez robnike.
Proizvajalec: Expresso
98,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 08800021
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Rezervno napihljivo kolo za Expresso voziček št. 13

- dimenzija pnevmatike 260 x 25 mm
- črn pasni profil
- zmanjšuje kotalni upor
- za vsakodnevno uporabo
- za notranjo in zunanjo uporabo
- rezervna pnevmatika za Expresso

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.