Rezalnik papirja z okroglim nožem in podlogo je namenjen rezanju papirja, nalepk, fotografij in filmov. Okroglo jekleno rezilo je zaščiteno s plastičnim ohišjem, reže v obe smeri, naenkrat pa lahko odrežete do 3 liste. Rezalna površina znaša 380 x 100 mm, rezalna dolžina pa 310 mm. Rezalniku sta dodani dve rezalni glavi, ki omogočata dva načina rezanja (perforacija, cik-cak).
Proizvajalec: DAHLE
32,32 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885003603
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REZALNIK PAPIRJA S PODLOGO DAHLE 360

- Rezalnik z okroglim rezilom
- Rezalna dolžina: 310 mm
- Površina plošče: 380x100 mm
- Višina papirja: 0,3 mm
- Dodatni nož za cik-cak rez in za perforacijo

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.