Rezalnik papirja z okroglim nožem in podlogo je namenjen rezanju papirja, nalepk, fotografij in filmov. Okroglo jekleno rezilo je zaščiteno s plastičnim ohišjem, reže v obe smeri, naenkrat pa lahko odrežete do 3 liste. Rezalna površina znaša 380 x 100 mm, rezalna dolžina pa 310 mm. Rezalniku sta dodani dve rezalni glavi, ki omogočata dva načina rezanja (perforacija, cik-cak).
Proizvajalec: DAHLE
32,32 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885003603
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REZALNIK PAPIRJA S PODLOGO DAHLE 360

- Rezalnik z okroglim rezilom
- Rezalna dolžina: 310 mm
- Površina plošče: 380x100 mm
- Višina papirja: 0,3 mm
- Dodatni nož za cik-cak rez in za perforacijo

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.