Rezalna podloga je primerna za vse vrste površin. Namenjena je zaščiti površine pred poškodbami, ki lahko nastanejo pri rezanju z različnimi vrstami nožev. Za pomoč pri rezanju je na podlogi izrisana milimetrska merža in bele črte.
Proizvajalec: RAZNO
24,14 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9003182245604
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REZALNA PODLOGA 45X60

- Podloga za zaščito mize pri delu ali rezanju
- Rezalna podloga je opremljena z milimetersko mrežo, ki je v pomoč pri rezanju
- Ščiti tudi ostrino rezil
- Omogoča natančen rez
- Zgornja stran v zeleni
- Spodnja v črni barvi
- Debelina 3 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.