Reklamna tabla Franken poskrbi zato, da vas bodo ljudje opazili. Informirajte in privabite kupce z dopadljivimi in vedno novimi ponudbami, vse ostalo prepustite reklamnim tablam Franken.
Proizvajalec: FRANKEN
125,03 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4016946188586
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REKLAMNA A-TABLA A2 FRANKEN 42 X 59,4

- Enostavna menjava vsebine
- Okvir je izdelan iz eloksiranega aluminija
- Namenjen notranji in zunanji postavitvi
- Štirinožni okvir
- Antirefleksna zaščitna folija z UV filtrom
- Barva: srebrna
- Teža: 5 kg
- Mere: 470x960x670 mm
- Format: A2
- Kartonska embalaža

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.