Ozek registrator v škatli slovenskega proizvajalca Biroline formata A4 širine 75 mm. Registrator je izdelan iz 2 mm lepenke, ki je oblečena v kaširan papir, ta pa je prevlečen še s polipropilensko folijo. Na hrbtišču ima fascikel navarjen žepek v katerem je zamenljivi kartonček ter hrbtno luknjo za lažje izvlečenje. Škatla je narejena iz 1,5 mm lepenke, ki je prevlečena s 120g papirjem.
Proizvajalec: RAZNO
4,19 €
3,35 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830066410263
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR V ŠKATLI COLOUR PREMIUM ŠIROK A4/75

- izdelan iz sive 2 mm lepenke
- kaširan v papir in prevlečen s polipropilensko folijo
- opremljen z navarjenim žepkom in zamenljivim kartončkom
- na hrbtišču rinka za lažje izvlečenje
- na sprednji platnici dve ovalni rinki, ki skrbita, da se registrator ne odpira
- mehanizem slovenskega proizvajalca Niko Železniki
- škatla je narejena iz 1,5mm lepenke in je prevlečena z 120g papirjem
- zadnja stran škatle je polna in se ne sestavlja
- teža: 740g
- širina: 75 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.