Ozek registrator v škatli slovenskega proizvajalca Biroline formata A4 širine 75 mm. Registrator je izdelan iz 2 mm lepenke, ki je oblečena v kaširan papir, ta pa je prevlečen še s polipropilensko folijo. Na hrbtišču ima fascikel navarjen žepek v katerem je zamenljivi kartonček ter hrbtno luknjo za lažje izvlečenje. Škatla je narejena iz 1,5 mm lepenke, ki je prevlečena s 120g papirjem.
Proizvajalec: RAZNO
4,19 €
3,35 €
Zaloga 7
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3830066410263
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR V ŠKATLI COLOUR PREMIUM ŠIROK A4/75

- izdelan iz sive 2 mm lepenke
- kaširan v papir in prevlečen s polipropilensko folijo
- opremljen z navarjenim žepkom in zamenljivim kartončkom
- na hrbtišču rinka za lažje izvlečenje
- na sprednji platnici dve ovalni rinki, ki skrbita, da se registrator ne odpira
- mehanizem slovenskega proizvajalca Niko Železniki
- škatla je narejena iz 1,5mm lepenke in je prevlečena z 120g papirjem
- zadnja stran škatle je polna in se ne sestavlja
- teža: 740g
- širina: 75 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.