S pomočjo samostoječega registratorja enostransko prevlečenega s polipropilensko folijo, ki ga lahko tudi obrišete, boste zlahka uredili svoje dokumente. Prihranek prostora na polici omogočajo ovalne rinke na prednji platnici, ki skupaj s kvalitetno mehaniko poskrbijo tudi za učinkovito shranjevanje dokumentov in varno zapiranje registratorja. Širina hrbta znaša 75 mm, format A5, žepek na hrbtu pa je namenjen izmenljivim hrbtnim vložkom.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
2,55 €
2,04 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498013341
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR A5/75 PP MASTER SAMOSTOJEČ

- Izdelan iz kvalitetne 1290-gramske lepenke debeline 2,1 mm
- Enostransko prevlečen s polipropilensko folijo (100 µm) in teksturo slikarskega platna
- Visokokvalitetna mehanika z vpenjalno letvico
- Zamenljiva, hrbtna nalepka z obojestranskim tiskom
- Ojačana hrbtna luknja za boljši oprijem in lažje izvlečenje
- Širina hrbta: 75 mm
- Mere: 75x235x225 mm
- 2-letna garancija na mehaniko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.