S pomočjo trpežnega samostoječega registratorja enostransko prevlečenega s polipropilensko folijo, ki ga lahko tudi obrišete, boste zlahka uredili svoje dokumente. Prihranek prostora na polici omogočajo ovalne rinke na prednji platnici, ki skupaj s kvalitetno mehaniko poskrbijo tudi za učinkovito shranjevanje dokumentov in varno zapiranje registratorja. Notranjost registratorja je prevlečena z belim papirjem, spodnja robova pa sta ojačana s kovinsko obrobo. Širina hrbta znaša 75 mm, format A4, žepek na hrbtu pa je namenjen izmenljivim hrbtnim vložkom.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
3,14 €
2,54 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498013105
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR A4/75 PP MASTER SAMOSTOJEČ - S KOVINSKO OBROBO

- Visokokvaliteten samostoječ registrator
- Izdelan iz kvalitetne 1290-gramske lepenke debeline 2,1 mm
- Ojačana spodnja robova
- Enostransko prevlečen s polipropilensko folijo (100 µm) in teksturo slikarskega platna Notranja stran registratorja je prevlečena z belim papirjem
- Visokokvalitetna mehanika z vpenjalno letvico
- Zamenljiva, hrbtna nalepka z obojestranskim tiskom
- Ojačana hrbtna luknja za boljši oprijem in lažje izvlečenje
- Širina hrbta: 75 mm
- Mere: 75x320x285 mm
- 2-letna garancija na mehaniko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.