Samostoječ registrator slovenskega proizvajalca izdelan iz 2 mm debele lepenke kaširane v papir prevlečen s polipropilensko folijo. Registrator ima na hrbtišču, ki je opremljeno tudi z izvlečno rinko, navarjen žepek z izvlečnim kartončkom.
Proizvajalec: RAZNO
Izberi barvo:
2,67 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3830066410065
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTRATOR SAMOSTOJEČ COLOUR PREMIUM ŠIROK A4/75

- Izdelan iz sive lepenke debeline 2,0 mm.
- Kaširan v papir prevlečen s polipropilensko folijo.
- Opremljen z navarjenim žepkom in zamenljivim kartončkom.
- Na hrbtišču je rinka za lažje izvlečenje.
- Na sprednji platnici sta 2 ovalni rinki, ki skrbita, da se registrator ne odpira.
- Mehanizem slovenskega proizvajalca Niko Železniki.
- Teža: 420g.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.