Pregradni kartoni, registri iz recikliranega kartona formata A4 so namenjeni preglednemu urejanju dokumentov in omogočajo, da le-te brez težav hitro in enostavno najdete, ko jih potrebujete. Izjemno praktična indeksna naslovna stran omogoča, da ločilne liste povsem prilagodite svojim potrebam, jih popišete z opombami in naslovi ter tako optimalno organizirate svoje dokumente.
Proizvajalec: DONAU
43,78 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003106645978
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka REGISTER A4 INDEX 1-10 SORTIRANA BARVA 50/1

- Izdelani iz debeloslojnega 250-gramskega kartona
- Indeksi (1-10) so opremljeni z mikroperforacijo, ki omogoča hitro in enostavno prilagajanje potrebnih razmakov brez uporabe škarij
- Število pregradnih kartonov: nabor vseh barv (vsake po 10 kosov), skupaj 50 pregradnih kartonov
- Številčna indeksna naslovna stran za popis vsebine
- Število lukenj: 4
- Format: A4
- Mere: 235x300 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.