Razkužilo za roke pripravljeno za uporabo z 70% vsebnostjo alkohola je namenjeno higieni rok. Deluje tako antibakterijsko kot protivirusno. NAVODILA ZA UPORABO Na ustrezno umite, suhe roke nanesite 3ml nerazredčenega sredstva ter ga vtirajte dokler te niso popolnoma suhe. Rok po nanosu razkužila ne izpirajte in uporabljajte po potrebi.
Proizvajalec: RAZNO
12,59 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3830011231998
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka RAZKUŽILO ZA ROKE 500ML PUMPICA 70%

- Aktivna snov: etanol 720g/kg
- Vsebuje več kot 70% alkohola
- Pakiranje: 500 ml
- Opremljeno z dozirko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.