Razkužilo za roke v gelu namenjeno dezinfekciji rok s 70% vsebnostjo alkohola.
Proizvajalec: RAZNO
15,29 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3831119902360
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka RAZKUŽILO ZA ROKE 500ML MED GEL 70%

- Sestava: 100 gramov izdelka vsebuje: 68 gramov (> 70% v / v) etanola, ostalo - denaturanti in pomožne snovi (vključno z vlažilnimi sredstvi, zgoščevalci, emolienti, deionizirano vodo)
- Pakiranje: 500 ml


NAVODILA ZA UPORABO
Na ustrezno umite, suhe roke nanesite 3ml nerazredčenega sredstva ter ga vtirajte dokler te niso popolnoma suhe. Rok po nanosu razkužila ne izpirajte in uporabljajte po potrebi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nA3G7NBOseQ

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.