Kvalitetne radirke znamke Donau izdelane iz visokokvalitetne (termoplastične) gume namenjena brisanju sledi svinčnikov, barvic in voščenk.
Proizvajalec: DONAU
0,21 €
Zaloga 13
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498021995
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka RADIRKA V OVOJU BELA 62X21X11MM

- Radirka za brisanje zapisov z navadnim svinčnikom in voščenkami
- Izdelan iz visokokvalitetne termoplastične gume
- Posamično pakiranje
- Mere: 62x21x11 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.