Kakovosten termično občutljiv računski trak za blagajne, dimenzije 101mm x 24mm x 19m (70 g). Za tiskanje vseh vrst blagajn, POS in tiskalniških naprav ter za izdelavo računov, obdelavo blagajniških podatkov in knjigovodske storitve ter pri tiskanju iz kalkulatorjev in termičnih POS tiskalnikov se uporablja posebna vrsta papirja - termo in dodajanje papirja. Pakiranje vsebuje 10 kosov termalne role, kot stroškovno najbolj učinkovito rešitev za vse vaše potrebe.
Proizvajalec: Razno
2,15 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 590757370G
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Računski termo trak 101x24x19 #D

- širina: 101 mm
- dolžina: 24 m
- premer tulca: 19 mm / Ø 19
- termo papir: 70 g
- material: termoreaktiven papir
- uporaba: za večino termičnih tiskalnikov brez črnila
- za uporabo: na vseh vrstah blagajn, tehtnic, POS terminalih in računskih strojev
- primeren za: prenosni POS Margento, Orderam, mobilne POS tiskalnike, idr
- pakiranje v kartonu: 60 kosov
- pakiranje: 10 kosov v zavitku
- teža: 55 g
- cena: za kos

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.