Električni kalkulator EL2607PGGYSE proizvajalca Sharp ima trak za tiskanje in 12-mestni 1-vrstični zaslon, s katerega je branje enostavno, vidljivost pa enkratna. Ima vrsto funkcij: preračun DDV, tipka z dvojno 00, spomin, nastavitev decimalnih mest (F-6–3–2–1–0), zaokroževanje navzgor in navzdol, funkcijo grand total...
Proizvajalec: SHARP
115,49 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4974019023663
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka RAČUNSKI STROJ SHARP EL 2607 PGY

- Napajanje: električno
- Tiskanje: 4,3 vrstice/sekundo; dvobarvno (črna in rdeča)
- Širina traku: 57 mm
- Mere: 222×327×78 mm
- Teža: 1,9 kg
- Tiska v hitrosti 4,3 vrstice na sekundo in dvobarvno
- Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.