Prstne barve Milan imajo ravno pravšnjo konsistenco za delo z rokami. V kompletu je šest 100 mililitrskih lončkov s šestimi osnovnimi barvami: rumeno, modro, belo, črno, rdečo in zeleno. Poleg rok lahko za nanos barve uporabite tudi karton, čopič ali gobico. A ker so narejene za nanašanje s prsti oz. rokami so idealne za najmlajše, ki so željni ustvarjanja. Uporabljajo se lahko tudi za ustvarjanje tekstur, tiskanje z vzorci in žigi. Svetle, živahne barve je mogoče mešati in s tem ustvariti nove odtenke. Čas sušenja je odvisen od debeline nanosa barve. Barve z lahkoto odstranite iz tkanin.
Proizvajalec: Milan
16,46 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574059066
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Prstne barve Milan osnovne barve 6 x 100 ml

- prstne osnovne barve Milan 6 x 100 ml
- barve: rumena, modra, bela, črna, rdeča, zelena
- 6 lončkov po 100 ml
- čas sušenja je odvisen od debeline nanosa barve
- barvanje s prsti, čopičem, gobico ali tudi s kartonom
- z lahkoto se izpere iz večine tkanin
- primerno za otroke starejše od treh let

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.