Zelo lahek optični bralnik, za digitalizacijo dokumentov, enostaven za prenašanje. Idealen za prodajne in terenske skupine oziroma za pisarniške delavce med poslovnimi sestanki in srečanji s kupci. Zajemite dokumente kar na letališču ali vlaku… enostavno ga povežite na vaš prenosnik in takoj je pripravljen za takojšen prenos datotek in skupno rabo dokumentov ali slik. Zajemaje številne vrste dokumentov, vključno s papirjem, karticami, fotografijami in plastičnimi karticami.
Proizvajalec: BROTHER
154,39 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4977766721837
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PRENOSNI OPTIČNI SKENER DS-620 BROTHER

- Hitrost 7,5 listov/min pri 300 dpi
- Povezava Hi-Speed USB 2.0
- Sivine 16/8 bitno
- Ločljivost interpoliranega optičnega branja 1200x1200dpis
- Ločljivost optičnega branja iz ADF 600x600dpi
- USB napajanje
- Združljivost s TWAIN: Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
- Programska oprema: Windows in Mac gonilniki, DSmobileCapture, Button Manager v2 s Cloud Document Storage, Nuance® PaperPort 12 SE, NewSoft® Presto! ® BizCard 6
- 3 leta garancije ob spletni registraciji na www.brother.si

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.