V elegantno urejeni pisarni vam zagotovo ne sme manjkati Leitzev WOW predalnik. Štirje gladko tekoči izvlečni predali z omejevalom proti izpadanju zagotavljajo hitro in učinkovito vlaganje in odlaganje dokumentov, predstavitvenih U in L ter prešpan map. Večji predal omogoča tudi hrambo pisalnega pribora (npr. spenjača). Na indeksne kartice lahko zapišete vsebino ali druge označbe in tako hitro in enostavno najdete vse dokumente, ki jih potrebujete za delo. S predali, ki imajo povsem zaprto prednjo stranico preprečite vdore v zasebnost in poslovne skrivnosti.
Proizvajalec: LEITZ
Izberi barvo:
146,39 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432104345
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PREDALNIK LEITZ A4 MAXI 5 PREDALOV WOW

- Primeren za hrambo dokumentov formata A4
- Število predalov: 5 od tega 4 plitke in enega globokega
- Povsem zaprta prednja stranica predala
- Višina predala: 48 mm
- Omejilec izvleka
- Ročaj predala: da
- Indeksna kartica za označevanje: da
- Opremljen z gumiranimi nogicami, ki preprečujejo drsenje
- Izdelan iz polistirola
- Predalnike lahko nalagamo enega na drugega (do 3 v višino)
- Mere: 363x287x270 mm
- Teža: 3 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

Kupci so kupili tudi