V elegantno urejeni pisarni vam zagotovo ne sme manjkati Leitzev Allura predalnik. Štirje gladko tekoči izvlečni predali z omejevalom proti izpadanju zagotavljajo hitro in učinkovito vlaganje in odlaganje dokumentov. Na indeksne kartice lahko zapišete vsebino ali druge označbe in tako hitro in enostavno najdete vse dokumente, ki jih potrebujete za delo. S predali, ki imajo povsem zaprto prednjo stranico preprečite vdore v zasebnost in poslovne skrivnosti.
Proizvajalec: LEITZ
82,01 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432368266
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PREDALNIK LEITZ 4-delni ALLURA

- Primeren za hrambo dokumentov formata A4
- Število predalov: 4
- Povsem zaprta prednja stranica predala
- Višina predala: 48 mm
- Omejilec izvleka
- Ročaj predala: da
- Indeksna kartica za označevanje: da
- Opremljen z gumiranimi nogicami, ki preprečujejo drsenje
- Izdelan iz polistirola
- Mere: 325x270x390 mm
- Teža: 3 kg

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.