V elegantno urejeni pisarni vam zagotovo ne sme manjkati predalnik Contur. Šest gladko tekoči izvlečni predali z omejevalom proti izpadanju zagotavljajo hitro in učinkovito vlaganje in odlaganje dokumentov. Na indeksne kartice lahko zapišete vsebino ali druge označbe in tako hitro in enostavno najdete vse dokumente, ki jih potrebujete za delo. S predali, ki imajo povsem zaprto prednjo stranico preprečite vdore v zasebnost in poslovne skrivnosti.
Proizvajalec: LEITZ
65,33 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4012473150621
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PREDALNIK CONTUR, 6 PREDALOV, SIV

- Predalnik s 6 zaprtimi predali
- Za dokumente do formata C4
- Zunanje dimenzije 300 x 282 x 200 mm
- Dimenzije posameznega predala 254 x 355 x 20 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.