V elegantno urejeni pisarni vam zagotovo ne sme manjkati predalnik Contur. Šest gladko tekoči izvlečni predali z omejevalom proti izpadanju zagotavljajo hitro in učinkovito vlaganje in odlaganje dokumentov. Na indeksne kartice lahko zapišete vsebino ali druge označbe in tako hitro in enostavno najdete vse dokumente, ki jih potrebujete za delo. S predali, ki imajo povsem zaprto prednjo stranico preprečite vdore v zasebnost in poslovne skrivnosti.
Proizvajalec: LEITZ
65,33 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4012473150621
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PREDALNIK CONTUR, 6 PREDALOV, SIV

- Predalnik s 6 zaprtimi predali
- Za dokumente do formata C4
- Zunanje dimenzije 300 x 282 x 200 mm
- Dimenzije posameznega predala 254 x 355 x 20 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.