S čisto klasiko do popolne uglajenosti! Poslovni organizator Agenda je odličen sopotnik na sestankih, konferencah, ipd.
Proizvajalec: TIP TOP
20,55 €
16,65 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3871284051203
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka POSLOVNI ORGANIZATOR AGENDA PREMIER ČRN

- Kovinska sponka za pripenjanje listov

- Držalo za pisalo

- Veliko žepkov primernih za vizitke

- Dva večja priročna žepa

- Vključen črtni blok za pisanje

- Štirirični mehanizem primeren za vpenjanje vložkov

- Digitalni kalkulator (dual power)

- Velikost DIN A4

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.