Office Suites™ Standard Monitor podstavek, Po višini nastavljiv podstavek za monitor s predalom. Za postavitev monitorja na udobno višino, da preprečite napetost v vratu. Primerno za velike CRT ali TFT monitorje, teže do 36 kg. Pet stopenjske nastavljive nogice v razmiku med 100 mm in 150 mm. V prostor pod monitorjem lahko shranite prenosnik za več prostora pri delu. Odlagalnik primeren za shranjevanje poslovnih pripomočkov.
Proizvajalec: FELLOWES
76,25 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859470976
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PODSTAVEK ZA MONITOR

- Mere: 510x114x368 mm
- Teža: 2,46 kg
- Barva: srebrna/črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.