Office Suites™ Standard Monitor podstavek, Po višini nastavljiv podstavek za monitor s predalom. Za postavitev monitorja na udobno višino, da preprečite napetost v vratu. Primerno za velike CRT ali TFT monitorje, teže do 36 kg. Pet stopenjske nastavljive nogice v razmiku med 100 mm in 150 mm. V prostor pod monitorjem lahko shranite prenosnik za več prostora pri delu. Odlagalnik primeren za shranjevanje poslovnih pripomočkov.
Proizvajalec: FELLOWES
76,25 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859470976
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PODSTAVEK ZA MONITOR

- Mere: 510x114x368 mm
- Teža: 2,46 kg
- Barva: srebrna/črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.