Lične in kvalitetne prešpan podpisne mape z elastiko Donau iz stisnjene 500-gramske lepenke omogočajo boljši pregled, organiziranje in iskanje različnih dokumentov.
Proizvajalec: DONAU
9,65 €
Zaloga 5
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003106062942
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAPA PODPISNA PREŠPAN A-4 9-DELNA Z EL.

- Izdelane iz stisnjene 500-gramske lepenke
- 9 barvnih ločilnih kartonov namenjenih organiziranju dokumentov
- Možnost vpisa indeksov
- Robna elastična trakova varujeta dokumente pred izpadanjem
- Format: A4
- Velikost: 260x343 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.