Prosojne platnice za vezavo Apex. PVC platnice za uporabo pri različnih načinih vezave, vključno z žičnimi ali plastičnimi špiralami. Prozorni ovitki prikazujejo prvo natisnjeno stran, tako da lahko ustvarite naslovno stran. Lahki 140 mikronski ovitki zagotavljajo, da bodo strani ostale zaščitene in tako ohranile profesionalen videz vaše dokumentacije. Platnice se hitro in enostavno prilegajo dokumentom, ne da bi jih bilo treba obrezovati. Idealne so za obvestila, fotografije, navodila in dokumente, ki se pogosto uporabljajo. Razlogi za laminiranje; zaščita dokumentov, zaščita pred poškodbami ali splošno obrabo.
Proizvajalec: Razno
14,10 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0043859585038
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Platnice A4 za vezavo Apex PVC 140 mic prosojne 100/1

- barva: prosojna
- debelina platnice: 14 mic / medium
- format: A4
- material: PVC
- ustrezajo vsem priljubljenim načinom laminiranja
- primerno za: obvestila, fotografije, navodila in dokumente, ki se pogosto uporabljajo
- debelina platnice: 140 mikronov
- dimenzije DxŠ: 210 x 292 mm
- pakiranje: 100 platnic
- teža: 1.1 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.