Plastifikator dokumentov je primeren za srednje velike pisarne ter stalno oz. pogosto uporabo. Z njim varno zaščitite vaše dokumente pred vlago, umazanijo in zvijanjem. Omogoča hladno in vroče plastificiranje žepkov. Funkcija AutoSense sama zazna debelino žepka in plastifikator nastavi tako, da je rezultat optimalen. 80-mikronski žepek plastificira že v samo 18. sekundah. Napreden sistem za nadzor nad žepki pravočasno zazna potencialne težave in omogoča uporabniku, da žepke ponovno naravna.
Proizvajalec: FELLOWES
562,11 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859641239
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTIFIKATOR VENUS 2 A3

- S tehnologijo, ki preprečuje zastoje
- Plastifikator sam zazna debelino žepkov in poskrbi za optimalno laminiranje
- Funkcija samodejnega izklopa
- Vroče in hladno plastificiranje
- Barva: srebrna/črna
- Širina vhodne reže: 320 mm
- Čas predgretja: 30 sekund
- Hitrost plastificiranja: 109 cm/min
- Mere izdelka: 129x539x208 mm
- Mere pakiranja: 165x270x580 mm
- Teža izdelka: 6,8 kg
- Teža pakiranja: 7,9 kg
- Format: A3
- Material: ABS
- Največja dovoljena debelina žepka: 250 µm
- Število valjčkov: 6
- Plastificiranje slik
- Za zelo pogosto uporabo v pisarnah
- Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.