Uporabnikom prijazen plastifikator formata A4 je idealen za zmerno uporabo v pisarnah. Plastificiranje od 80 do 125-mikronskih žepkov. Pripravljen na plastificiranje po enominutnem predgretju. Plastifikator omogoča, da lahko uporabnik ponovno namesti žepek. Funkcija mirovanja se samodejno vklopi po 30. minutah. Pakiranje vsebuje komplet za začetnike z desetimi žepki.
Proizvajalec: FELLOWES
143,16 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859679904
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTIFIKATOR SATURN 3I A4

- S tehnologijo, ki preprečuje zastoje
- Funkcija samodejnega izklopa
- Vroče in hladno plastificiranje
- Barva: srebrna/črna
- Širina vhodne reže: 320 mm
- Čas predgretja: 1 minuta
- Hitrost plastificiranja: 30 cm/min
- Mere izdelka: 105x532x146 mm
- Teža izdelka: 2,31 kg
- Format: A3
- Material: ABS
- Največja dovoljena debelina žepka: 125 µm
- Število valjčkov: 2
- 4 temperaturne nastavitve
- Za zmerno uporabo v pisarnah
- Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.