Uporabnikom prijazen plastifikator formata A3 za uporabo v manjših pisarnah. Plastificiranje od 80 do 125-mikronskih žepkov. Pripravljen na plastificiranje po enominutnem predgretju. Plastifikator sam zazna napačno vstavljene dokumente in prekini plastificiranje, da lahko uporabnik ponovno namesti žepek. Funkcija mirovanja se samodejno vklopi po 30. minutah. Pakiranje vsebuje komplet za začetnike z desetimi žepki.
Proizvajalec: FELLOWES
261,10 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859679980
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTIFIKATOR SATURN 3I A3

- S tehnologijo, ki preprečuje zastoje in omogoča ponovno naravnavanje žepka
- Funkcija samodejnega izklopa
- Vroče in hladno plastificiranje
- Barva: srebrna/črna
- Širina vhodne reže: 320 mm
- Čas predgretja: 1 minuta
- Hitrost plastificiranja: 30 cm/min
- Mere izdelka: 105x532x146 mm
- Mere pakiranja: 168x586x178 mm
- Teža izdelka: 2,31 kg
- Teža pakiranja: 2,99 kg
- Format: A3
- Material: ABS
- Največja dovoljena debelina žepka: 125 µm
- Število valjčkov: 2
- Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.