Uporabnikom prijazen plastifikator formata A4 za domačo uporabo. Vidni signal sporoči kdaj je aparat pripravljen za uporabo. Plastificiranje 80-mikronskih žepkov. Pripravljen na plastificiranje po šestminutnem predgretju. Sprostilni mehanizem za lažjo odstranitev napačno vstavljenih dokumentov. Napredni nadzor omogoča natančno spremljanje temperature plastificiranja.
Proizvajalec: FELLOWES
81,94 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859624362
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTIFIKATOR LUNAR A4

- S tehnologijo, ki preprečuje zastoje
- Vroče plastificiranje
- Barva: bela
- Širina vhodne reže: 230 mm
- Čas predgretja: 6 minut
- Hitrost plastificiranja: 30 cm/min
- Mere: 191x430x151 mm
- Teža: 1,5 kg
- Material: ABS
- Največja dovoljena debelina žepka: 80 µm
- Število valjčkov: 2
- Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.