Uporabnikom prijazen plastifikator formata A4 za domačo uporabo. Vidni signal sporoči kdaj je aparat pripravljen za uporabo. Plastificiranje 80-mikronskih žepkov. Pripravljen na plastificiranje po šestminutnem predgretju. Sprostilni mehanizem za lažjo odstranitev napačno vstavljenih dokumentov. Napredni nadzor omogoča natančno spremljanje temperature plastificiranja.
Proizvajalec: Fellowes
84,50 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859624362
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTIFIKATOR LUNAR A4

- S tehnologijo, ki preprečuje zastoje
- Vroče plastificiranje
- Barva: bela
- Širina vhodne reže: 230 mm
- Čas predgretja: 6 minut
- Hitrost plastificiranja: 30 cm/min
- Mere: 191x430x151 mm
- Teža: 1,5 kg
- Material: ABS
- Največja dovoljena debelina žepka: 80 µm
- Število valjčkov: 2
- Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.