Uporabnikom prijazen plastifikator za domačo uporabo. Plastificiranje dokumentov in slik v žepkih debeline od 80 do 125 mikronov. Pripravljen na plastificiranje po štiriminutnem predgretju. Funkcija mirovanja se samodejno vklopi po 30. minutah. Pakiranje vsebuje komplet za začetnike z desetimi žepki.
Proizvajalec: FELLOWES
59,33 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859680160
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTIFIKATOR L125-A4

- S tehnologijo, ki preprečuje zastoje
- Vroče plastificiranje
- Barva: bela
- Samodejni izklop
- Širina vhodne reže: 230 mm
- Čas predgretja: 4 minute
- Mere izdelka: 67x356x159 mm
- Mere pakiranja: 91x375x186 mm
- Teža izdelka: 1,32 kg
- Teža pakiranja: 1,68 kg
- Primeren za občasno uporabo
- Format: A4
- Teža izdelka: 1,36 kg
- Material: ABS
- Največja dovoljena debelina žepka: 125 µm
- Število valjčkov: 2
- Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.