Mehak plastelin specialnih barv je kakovosten in prožen za gnetenje. Na voljo je v devetih različnih barvah. Plastelin Giotto Pongo vam omogoča izdelavo vse od enostavnih oblik do pravcatih skulptur. Pustite vašemu otroku prosto pot ter mu tako omogočite, da ustvari skulpturo po njegovi želji. Set pomaga otroku pri razvoju ter mu ob enem ponuja veliko zabave.
Proizvajalec: GIOTTO
Izberi barvo:
1,36 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8000144000814
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTELIN GIOTTO PONGO 250 G

- Mehak in prožen plastelin;
- Na voljo v devetih različnih barvah;
- 250-gramsko pakiranje.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.