Poslovni stenski planer s koledarjem za načrtovanje aktivnosti in rokov preko celotnega leta. Koledar ima vidno označene dela proste dneve. Dimenzije planerja so 1000 mm x 700 mm (B1 format). Natisnjen je na izredno kvalitetnem nelakiranem 170 gramskem papirju. Modelno leto 2021.
Proizvajalec: RAZNO
3,66 €
Zaloga 43
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838732028644
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka STENSKI POSLOVNI PLANER 2021, B1, 1000 X 700 mm

- Material: papir
- Dimenzija B1
- Označeni vsi dela prosti dnevi
- Prostor za opombe

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.