Najbolj priljubljeno Pilotovo pisalo širom sveta, ki ga obožujejo tako profesionalci kot tudi običajni uporabniki. Kvalitetno črnilo v gelu zagotavlja jasno in živo pisalno izkušnjo brez razmazanih potez od začetka do konca. Primerno je za vsako priložnost, možnost zamenjave izrabljenega vložka pa pomeni, da bo to pisalo vaše najljubše pisalo še zelo dolgo časa. Oblazinjeno držalo in gladke linije zaponke dajejo pisalu preprost a eleganten videz, ki enako dobro sede v žep, peresnico ali v roko in vam pusti, da preprosto pišete. - Barva ohišja: prozorna/črna - Barva črnila: črna
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
2,00 €
Zaloga 11
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505163104
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PISALO PILOT ROLER GEL BL-G2-5 "G-2"

- Učinkovitost in izjemno udobje, ki ju omogoča edinstvena viskoznost in velika mehkoba Pilotovega črnila v gelu
- Izjemno ergonomično pisalo z gumiranim držalom za boljši oprijem in nadzor ter večje udobje pri pisanju
- Možnost menjave izrabljenega vložka pomeni tudi spoštovanje in skrb za okolje
- Kovinska konusna konica za natančne linije ter veliko udobje pri pisanju
- Debelina črte: 0,32 mm
- Velikost konice: 0,5 mm
- Pisalo z zaponko

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.