Roler z radirko, ki omogoča brisanje besedila. Napisano besedilo lahko izbrišete z radirko na pokrovčku ali na ohišju. Še posebej je primeren za uporabo v šolah, kjer je pogosto treba popraviti napake. Nadomestil bo tradicionalni svinčnik in radirko. Odlična kakovost po dostopni ceni.
Proizvajalec: RAZNO
1,83 €
Zaloga 9
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5907814637277
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Roler Levia piši briši Gel Pen Frixion 0,7 mm, črn

- odlična kakovost po dostopni ceni
- pisalo z dvema radirkama

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.